sloganDoor op te groeien in de interieurwinkel van mijn ouders, ben ik al vroeg door de interieurmicrobe gebeten. Het verwonderde dan ook niemand dat ik in 2004 de opleiding Interieurvormgeving & Meubelontwerp ben gaan volgen aan de Hogeschool te Mechelen.

Na een opleiding van 3jaar ben ik in 2007 afgestudeerd en als creatief medewerker begonnen bij Drisag te Herentals. Een B2B bedrijf, gespecialiseerd in de productie van kantoormeubilair en projectinrichting.

Na een werkervaring van bijna 4jaar ben ik als projectdesigner aan de slag gegaan bij Cooking Spaces te Aarschot, voor het ontwerp en opvolging van keukens en totaalprojecten op maat.

Hierna heb ik gedurende 1jaar als technisch commercieel adviseur gewerkt voor Frans Trap Houtindustrie in Mechelen. Een familiebedrijf dat al meer dan 60jaar actief is in de invoer en verwerking van hardhout.

Na deze leerrijke werkervaring en verschillende eigen opdrachten in bijberoep heb ik in april 2013 de stap gezet om mezelf volledig toe te leggen op mijn eigen interieurprojecten, wat ik dan ook met veel passie doe.

U kan bij mij terecht voor al uw woon-, kantoor- en winkelprojecten, zowel nieuwbouw als  renovatie. Bij elk project besteed ik extra aandacht aan uw wensen, persoonlijkheid en levensstijl. Het zijn tenslotte de ruimtes waar u leeft en/of werkt. Deze aspecten samen met mijn creativiteit, creëren een functioneel ontwerp op maat.